استراتژِی های ارتباطی - دکتر عطایی - اکادمی پویاروشان

استراتژی های ارتباطی چه هستند؟

ارتباط تبادل اطلاعات بین فرستنده و گیرنده است. قبلا اینطور بود که شما تنها باید در مورد ارتباط چشم در چشم یا روی کاغذ ، نگران می بودید. تکنولوژی این قضیه را کاملا تغییر داده است. در نظر گرفتن این برای افراد مهم است که از هر جنبه ای چطور اطلاعات را دریافت و بازگو میکنند. اینجا همانجایی است که استراتژی های ارتباطی به زمین بازی وارد میشوند. استراتژی های ارتباطی طرح هایی برای چگونگی تبادل این اطلاعات خواهند بود.

انواع استراتژی های ارتباطی

فنون ارتباطی میتوانند به صورت شفاهی ، غیر شفاهی یا دیدنی باشند. ترکیب تمامی این استراتژی ها با هم به شما اجازه خواهد داد تا شاهد بالاترین سطح موفقیت باشید. این به یک تجارت این امکان را میدهد تا نیازهای کارمندانش را بداند و سطح دانش محیط کاری را افزایش دهد.

شیوه های ارتباطی شفاهی میتوانند به دو دسته ارتباط نوشتاری و شفاهی تقسیم شوند. استراتژی های نوشتاری شامل راه هایی همچون ایمیل، تکست و چت میشوند. مثال هایی که در دسته ی شفاهی قرار دارند تماس های تلفنی، چت هایی ویدیویی و حرف های چشم در چشم هستند.

استراتژی های ارتباطی غیر شفاهی بیشتر شامل سرنخ های دیدنی مانند زبان بدن ، حالت صورت ، فاصله فیزیکی بین افرادی که با یک دیگر ارتباط برقرار می کنند، یا تن صدای شما می باشند.  معمولا این سرنخ ها عمدی نیستند. هرچند این مهم است که بدانید چه پیامی را دارید میفرستید. در غیر این صورت، شاید بگویید گیرنده دارد به شخص دیگری گوش میکند و سرگرم مسئله دیگریست.

روش های ارتباطی دیدنی میتوانند از طریق نشانه ها ، صفحه های وب و تصاویر دیده شوند. این استراتژی ها در محیط کاری استفاده میشوند تا توجه را به خود جلب کنند و ایجاد سند و مدرک کنند.

5/5 (1 نظر)

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *